Senyum itu satu sedekah

Monday, July 16, 2012

Children's Day at Petronas BSD - Part 2

Hari ni aku nak sambung entri Children's Day at Petronas BSD.  SEmalam tak dapat nak upload video sebab tenet teramat slow melow.

Yang dah upload ni pon sabor jer lah ye....quality gambar tak la best mana.
Dalam video ni Deeja duk kat depan sekali.  Dia tak mention pn kat aku.  Yang tau dia ada persembahan.
Bila ditanya jawapannya "tengok la nanti". errmmm.


Persembahan dari anak-anak 6 tahun.  Masa ni aku terlupa tekan button untuk record.  Sia-sia junjung camera tu lama2. Dah jadi macam senaman tangan pulak.  Kena angkat tinggi2 la sebab aku tak berapa nak tinggi.
  Dapat sikit ni ha...Sukur, ada juga kenangan.
Punca lupa nak tekan adalah sebab aku tengah kelam kelibut lari dari pemeriksaan kesihatan.  
Masa tu tangan aku tengah sarat ngan macam2 harta.  beg plastik, beg kamera, penutup lens, kertas pemeriksaan kesihatan dan pastinya pn kamera.
Sampai jatuh penutup lens ngan kertas yg aku pegang. 

Yang lain2 video sumer aku upload kat youtube.  Sebab tak dapat upload direct. Asyik kena reject jer.

Persembahan anak2 5 tahun
Persembahan ini mendapat sambutan yang agak gamat dari penonton, tapi bagi aku kurang sesuai untuk dipersembahkan kepada kanak2.  Bukan apa takut mereka meniru aksi ini.
Mr. Badut dan pelajar yang erusia 5 tahun.  Agak lawak juga.  Adik ni ikut jer apa yg Mr. B buat.
Ikutkan ini persembahan yang awal.  Takper. Malas nak susun dah.
Terima kasih kepada teacher Puspa n teacher Mona serta tentunya Petronas BSD yang menganjurkan acara ini.  

5 comments:

Dinas Aldi said...

Wahhhh meriahnya! Seronok bebudak tu, sampai nak cakap terima kasih pun kena bagitau tu, hehehe.

Akak dari kecik dulu takut badut, sekarang pun masih takut lagi :D

mama aini said...

meriahnya..sukanya kanak2 ni..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

apesal lari dari pemeriksaan kesihatan hehe?

sal-nurbeena said...

Kak Dinas.........Tu ler pasal...sampaikan ucapan terima kasih tu ada "terima kasih teacher". walhal utk org ramai.

Mama aini.........mesti la suka, yang tua ni pun suke.

Rina.........bukan lari takut dr tau. Lari sebab nak record Deeja dan kawan2 wat persembahan. Ms tu dh selesai wat test kesihatan, just nk hantar result sj.

wahida said...

ala, tak dpt tgk video2 ni...