Senyum itu satu sedekah

Thursday, July 5, 2012

Kid Zania Happy Hour!

Tarikh kejadian adalah bulan lepas....14 Jun 2012.  Masa 10.00am - 5.00pm.  sampai di tadika jam 5.30pm.  Seronok sakan budak2 nih. Thanks to teacher yang sudi bawa rombongan budak2 ni ke Kid Zania.

 Kanak-kanak riang dapat duit nak buat nyopping

 Keja kat Telekom Malaysia

Uuiiiiii....lajunya poslaju ni

Selalu jer Dija sebut2 nak pegi lagi main kat situ.
InsyaAllah jika ada rezeki untuk kesana lagi.

8 comments:

Nazayiena said...

Bestkan pegi kid zania nie....

nurbeena said...

mcm tu la dengarnya best, akak haritu tak ikut sekali.

Dinas Aldi said...

Hepi ja nampak wajah2 kecil tu :)

eT said...

bagus kan kid zania nih sis...nnti ada peluang leh bawak anak2 mai sini...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

sy nk bawak anak gi sini lum sempat lagik :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

bestnya entah bilala ila nak bawak anak2

wahida said...

hari tu anak saya si abang tu ada pegi ikut rombongan sekolah...dia ckp mmg best, nnt ingat nak bawak sekali si adik tu...

mama aini said...

sukanya ank2 ni dpt berkinjung ke kid zania.. :)