Senyum itu satu sedekah

Thursday, September 13, 2012

Sampul duit

Assalamu'alaikum.

Aku rindu nak coret2 kat sini tapi takde kesempatan.  Agak bz semenjak dua menjak dan bermenjak2 nih.  Batu jemala ni hanya akan rasa ringan lepas tarikh 25 September nanti.  Tapi ari ni aku cucurik masa nak tulis2 gak.  BW memang tak sempat.  Siap bawak balik umah keja tapi hehe kat umah tak buat pun.  Banyak lagi list keja rumah menanti hari2. Nanti dah lapang InsyaAllah aku BW entri kawan2  Jangan kecik ati tau!  

Kali ni just nak tayang kenangan sampul duit raya aritu, sumer dah abis bagi anak2 sedara.  Dapat 20 keping masa pegi Smurfs road show aritu. Dalam banyak2 ni ada satu sampul yang aku lupa nak ambik gambar kenangan iaitu gambar Smurfs ramai2.

meh aku tayang...






cantekkk betul background dia kan.  Kain batik alas iron baju...

4 comments:

Yati Omar said...

Cantiklah sampul smurf tu...sure budak2 suka...siap boleh suruh dorang pilih nak smurf yg mana satu. teringat zaman kecik2 selalu tgk smurf kat tv :-)

Jemput singgah blog saya
http://mama-iloveu.blogspot.com/
TQ

Anonymous said...

Just wish to say your article is as surprising. The clearness in your post is just great and i can assume you are an expert on this subject. Well with your permission let me to grab your feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please carry on the rewarding work.

Wak Gelas™ said...

arini dah 27hb yee.. eehhee

mama aini said...

assalam QM..ehem cantik & comil sampul smurf tu..hikk2x..