Senyum itu satu sedekah

Thursday, November 17, 2011

Luah perasaan

Sumber: dari Facebook rakan

13 comments:

halila Ibrahim said...

haha .. betul tu .. sy pun kadang tegur jugak kawan2 yg suka post bab rumahtangga ...bahaya tue ..

TP hr ni FB saya x bleh bukak la.. huhu

nurbeena said...

Td sal ada komen kat blog pasal fb tu, harap dpt membantu.
sal pernah gak kena.

lizz said...

betultu takyah nak luah kat fb...nanti lain pulak jadinyer..

wahida said...

saya takde fesbuk...rasa bebas sgt...hehe..

halila Ibrahim said...
This comment has been removed by a blog administrator.
halila Ibrahim said...

Alhamdulillah .. dah boleh bukak dh FB kak ... terima kasih ye ... hehe ... simpan la no kak ... mana nak tau kot2 rindu kat kak tel la.... haha...

mama aini said...

betul pendapat ustaz ni..mama ada FB tapi tak pernah post kisah2 mama kat sana he2x..

Gen2Merah said...

iya saya setuju.. meluah kat FB hanya membuka aib sendiri ja kalau tidak kena pada tempatnya kan.. baik kita mengadu dan berserah kepada yang Maha Esa

nurbeena said...

Lizz....thanks sudi berkunjung kesini. jom jd kenalan.

Wahida...saya ada, tp tak kemaruk la..dulu2 jer kemaruk ms fb tak glamer lg. hehe.

Fazz...Syukur ke hadrat Ilahi

Mama Aini...guna secara berhemah.

Fazz...sal dh sms

Gen2Merah...mekasih dtg kembali.
Tak semua sesuai utk diluahkan.

che mid said...

Salam kenal. Che Mid folo ya..

iemah said...

betul tu, sokong 100%...tgok ramai rakan fb y luah mcm2 kt fb...sy pun dh lama x tulis kt fb...fikir2 balik xda faedahnya...ngadu kt ALLah lg baik kan...kadang2 ad org tulis status kt fb sbb nk tarik org lain utk komen, tu la yang sbnrnya dimahukan...

nurbeena said...

Che Mid...ok che mid, saya pn dah follow che mid. Thanks.

iemah...yg baik2 tu oklah utk dikongsi

Dinas Aldi said...

Mengadu padaNya adalah yg terbaik :)