Senyum itu satu sedekah

Wednesday, November 2, 2011

Busy

Buat ms ni tak dapat nak update citer...bz ngan MQA visit lepas raya ni.  Civil ke, Mechanical ke, Electronic ke waima Electrical tiap kali visit baik Diploma ke Degree ke sumer pon aku kena terlibat.   Uhuhu..

Pic. credit Google

Lain kali aku citer2 lg..

6 comments:

wahida said...

u keje kat kolej mana ni sis?

dulu saya pun pernah terlibat dgn MQA masa keje kolej dulu...

nurbeena said...

alamak...alamak...kolej kt hujung KL. Kolej ni tak brp glamer..hihi. wahida bg sal email..nanti sal pm ke sana k. :)

E'sha said...

Sama-sama la kita ya. MQA nie buat kasi fenin juga la...

Qhaifa Nur said...

salam singgah

biasalah awal2 bulan memang buzi cikit..

dah follow jom follow back
qhaifanurin.blogspot.com

nurbeena said...

Esha...hehe, sal tgk td kt office memasing pegang document. memasing sibuk nk siapkan sebelum cuti raya ni..

Qaifa Nur..bayank benda yang kena buat balik sebab kesilapan penggunaan kertas dan format.

Dah follow blok Qaifa Nur. Thanks follow sal

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

duk rumah jer pon bizi gak tp bolehla nk wat sukati kan hehe..


selamat bekerja :)