Senyum itu satu sedekah

Thursday, September 8, 2011

Word Verification - Adyst

Tinggalkan kejap citer2 raya sebab hard disk aku belom dapat dibaik pulih lagi.  So secara rasminya gambar takder...takder gambor cer citer camner nak upload kan...

Aku saja menjengok ke blog kawan baik aku yang baik sesangat.  Kalau babab dia pon dia tak marah..yer..yer.. jer aku.  

Aku saja nak kasi semangat tuk dia berblog macam aku walaupun aku takde peminat tegar..Syok2 sendiri pon tak apa kan...untuk kenangan aku juga nanti..

Berbalik kepada kawan aku tadi, maka saja jer lah aku nak kasi komen..... tup2 dia punya word verification dia sangat lah menyentuh hati aku..... 

Word tu ialah.... ADYST.......lebih kurang nak sama ngan nama panggilan aruah suami beliau....  Kami panggil Ady.


Aku mendoakan semua aruah Ady ditempatkan dikalangan golongan orang2 yang beriman.
Al-Fatihah.

4 comments:

haiza hafiz n haris said...

aku nk gerak tp aku x pndi tulis mcm ko..huhu..idea pon tadaaa..

nurbeena said...

aku pon belasah bin bedal jerrr..ahaks!

Yunne Osman said...

eh, ada apa pembaca tegar heheh kami selalu je baca cuma tak tau nak comment apa selama ni

nurbeena said...

hehe, mekasih yer Nurul. Likes!