Senyum itu satu sedekah

Friday, September 30, 2011

Antara Dua Sujud

Saya nak share kan ini ngan kengkawan
Sehari lima kali kita menghadap Ilahi
17 kali kita membacanya
Kadang2 kita terlupa apa pengertiannya
Atau tak pernah pon nak ambik tahu

kredit google

4 comments:

Syigim said...

thanks for sharing. betul tu, baca byk kali dlm sehari tp xtau ape maksud sebenarnya. pendek2 ayatnye tapi sgt bermakna. :)

saya share di my blog jgk ye :)

Yunne Osman said...

i love the new look! tapi kenapa tak boleh comment kat post2 lain? yang ni je boleh. yang lain nak tekan 'post a comment' tu taknak highlight pulak

nurbeena said...

Syigim.....boleh sangat2 nak share...silakan

Nurul....hehe..cantik ke yg sekarang ni. akak cuba2 jer.

psal x bleh komen tu tak tau lak naper..nanti akak tengok2. Thanks bg tau akak

Anonymous said...

Pembenaran yang paling penting melalui meskipun ini sedang memanas membuat publik dari Miscellanea pedas , tanah tersebut , penyebabnya juga dapat memuaskan front atmosfer dan banyak lagi .