Senyum itu satu sedekah

Thursday, September 22, 2011

Takde mood - Down

Semalam ada sambutan 'Aidil Fitri kat kolej aku keja.  Sekeping gambar pon aku tak snap,  Aku dah cuti beberapa hari dari berblog...malas rasanya...lagi pulak dengan keadaan yang berlaku sekitar beberapa hari ni.

Dua hari lepas keta aku lak kena langgar lagi....tak la terus sangat just plat number aku patah... Letak dalam lot parking...maybe ada org undur keta or jenjalan tersangkut kat plat number.   Tapi pon malas nak pi ganti plat number tu.

Hari Sabtu malam Ahad lepas.  Kat lot parking Tesco pintu depan keta aku sudah bercorak....Konpem ada orang bukak pintu dengan dahsyat...abis cat keta aku.

Lagi satu perkara yang membuatkan aku tersangat malas ialah...naper entry aku tak kuar selepas post.  Apa yang aku dah salah set.^^^^  Nak tanya sapa pulak..hurm...   Boring jer rasanya sebab lepas tiga hari baru entry aku dipublish melainkan terus masuk kat blog aku....

Down jer rasa...

Sapa nak tolong?

4 comments:

E'sha said...

Mcmana nak tolong ya. ce tanya Razif. dia tau rasanya

masz_cute.blogspot.com said...

meh cni kasi mood ckit kak...ekeke....sian akk..dlm 1 hri mcm2 hal..sbor kak yer...dugaan tu...

Yunne Osman said...

masa nak publish tu check 'post option' kat bawah kanan sekali tu kat 'post date and time' tu make sure tick kat automatically. kalau tak, then tick situ

nurbeena said...

Nurul....terima kasih sangat2...akan akak jadikan panduan jika berlaku lagi..sejak semlam dah ok pulak lepas membebel kat blog ni..