Senyum itu satu sedekah

Friday, September 23, 2011

Free Voucher! Yummy!

Ni kes dua hari lepas....balik keja sebelum merayap raya umah kak Liza sempat aku teropong peti surat.  Dup dap....ada sampul surat dari Pos Malaysia...aik...macam serupa jer yang dapat sebelom nih. (sambil fikiran melayang membayangkan isi kandungannya.  Balik umah jap terus bukak......yey (sambil lompat gegaya mak budak)....dapat vaucher lagi.....  Ok la tu kan...voucher snake plate dari KFC.  Ni dah kali ke dua aku dapat.  Yang dulu pon aku tak gunakan lagi.  Dapat lagi satu!  Terima kasih Pos Malaysia.



So dah ada dua voucher.  Lepas la sekali makan ek untuk mak budak ngan ayah budak ...Nanti aku ingat nak tambah  nasi dan soup bebola dan ntah apa2 lagik... bergantung pada permintaan (permintaan anak la tu).  Kalau permintaan wajib dia nak mainan.  Balik2 mainan....tu la bubudak kan..  Lagi satu kena order air.  Sebab tak termaktub dalam voucher.  Kang tercekik sapooo nak jawab.


Nah dua voucher...ni kalo korang print out boleh tapi tak laku tau.  Aku tak tanggungjawab ek...  Voucher ni valid sampai  July tahun 2012.  Ada banyak masa lagi...

Camner aku dapat?  Alkisahnya sebelom ni aku pernah isi borang servay kat pejabat pos.  Isi pon sekali jer... Alhamdulillah inilah yang mereka berikan....  kut2 lepas ni ada lagi, syukur....

Buat masa ni aku simpan dulu sebab takde lagi masa yang sesuai nak pegi....kalo pegi takat berlari2 nak balik baik g lain kali jer lah.

Kengkawan lepas ni kalo ada borang servay cucuba la isi.  Kot dapat sesuatu yang berharga.  Tapi tengok2 la dulu servey apa kebendenya.

Ok...sayang korang semua!



5 comments:

masz_cute.blogspot.com said...

meh ler kasi 1 kak.....uhuhu

nurbeena said...

aha...kena datang sini dulu

KSWSK said...

wa jarang2 g post opis

Yunne Osman said...

hadiah paling best kami pernah dapat la setakat ni daripada myeg. kami hantar gambar raya. menang la duit rm200. so dapat la duit raya dari myeg tahun lepas. tahun ni takde plak dia buat lagi contest hantar2 gambar raya ni

nurbeena said...

KSWSK (Wa)...akak pon sekarang dah jarang pegi post office. Dulu tiap2 bulan pegi.

Nurul...best tu menang contest. Tp akak kalau contest semedang jer tak menang.hihi